Telineasentajia
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

TELINEASENTAJIA

Etsimme motivoituneita ja oma-aloitteisia telineasentajia sekä telineapumiehiä julkisivu- ja teollisuustelineiden sekä sääsuojien asennus- sekä purkutöihin vaihtuviin työnsuorituskohteisiin.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä työskennellä korkeissa paikoissa.                                                                      Aikaisempi työkokemus vastaavian oloisista töistä katsotaan eduksi, mutta innokkaita ja kykeneviä henkilöitä rohkaistaan hakemaan! Työt alkavat sopimuksen mukaan tai hetimiten. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen paikallisiin tehtäviin.                        

-Tarjoamme teille reilun palkan osaamisen ja kykyjen perusteella.

-Laadukkaat, uudet ja henkilökohtaiset työvarusteet. 

-Mahdollisuudet jatkokoulutuksiin.

-Tukea ja joustavuutta myös työn ulkopuolella.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Jätä hakemuksesi heti, koska aloitamme haastattelut hakijoiden kesken välittömästi.

Lisätiedot: Aleksi Lysander

                 aleksi.lysander@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1378720
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu