(Poistunut julkaisusta)

Telineasentajia
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Haemme Kymenlaakson alueelle tehtaiden revisioihin ja kunnossapitoon Telineasentajia.

Työ edellyttää särmää ja reipasta asennetta. Koska kyseessä on fyysinen työ, hyvästä peruskunnosta on paljon etua työstä suoriutumiseen.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta alalta, kunhan sinulla on halu oppia tekemään kyseisiä töitä. Voimme tarvittaessa järjestää valituille hakijoille koulutuksen, jossa opetetaan telineosat ja harjoitellaan niiden kanssa.

Eduksi katsotaan:

 - Työturvallisuuskortti

 - Kokemusta telineasennustöistä

 - B-luokan ajokorttia

Hae pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Yhteydenotot arkisin klo. 10-14, Otto Puustelli puh. 0400959847

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.