(Poistunut julkaisusta)

Telineasentajia
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Tule rakentamaan kasvavaa Tamperetta! Haemme nyt telineasentajia erilaisiin kohteisiin Tampereen ja Pirkanmaan alueelle.

Työtehtäväsi ovat rakennustelineiden kasaamista ja purkamista. Kohteet voivat vaihdella suurista työmaista pienempiin ja saneerauskohteista uudisrakennuskohteisiin. Työaikasi on pääasiassa arkisin klo 7-15.30. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työvarusteet ja mukavan työyhteisön. Yhteyshenkilömme auttavat mielellään mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Vaadimme hakijalta vain vankkaa kokemusta telineasentajan tehtävistä ja hyvää asennetta. Työturvallisuuskortti on pakollinen, mutta vanhentuneen kortin uusimisessa voimme auttaa. Kysy lisää!

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja käsityökalut. Maksamme palkat ajallaan ja huolehdimme työterveydestäsi. Hyvät työntekijämme ovat toimintamme perusta ja kivijalka; Meille on tärkeää pitää heistä hyvää huolta. Työllistämme tälläkin hetkellä noin 800 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Tarjoamme jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia niin nuorille reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille. Tule meille töihin!

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti