(Poistunut julkaisusta)

Telineasentajia teollisuuteen
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2020

Lisäpalvelu Oy on vuonna 2002 toimintansa aloittanut henkilöstövuokrausyritys. Työllistämme palvelualalla ja teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. 

Toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomea, toimipisteemme sijaitsevat Vantaan lisäksi Riihimäellä, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa ja Kouvolassa.

TELINEASENTAJIA

Haemme telineasentajia teollisuus kohteisiin. Majoitamme työntekijät tarvittaessa työmaan lähelle ja maksamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Hakemiemme työntekijöiden tulee olla ammattitaitoisia, mutta tarvittaessa koulutamme vastavalmistuneita tai alan opiskelijoita.  Edellytämme nuhteetonta taustaa. Työmailla vaaditaan  työturvallisuuskorttia, jonka voimme tarvittaessa kouluttaa.

Arvostamme ahkeraa, yritteliästä ja täsmällistä asennetta. Huomioimme hyvät ja ahkerat työntekijät pidemmissä pesteissä ja sesonkiaikana.

Täytä hakemus nettisivujemme kautta tai laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla tom.abrahamsson@lisapalvelu.net ja kerro, miksi juuri Sinä sopisit tähän tehtävään!