(Poistunut julkaisusta)

Telineasentajia Pirkanmaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Nautitko työstä missä pääsee kehittymään ja on tekemisen meininki?

Asiakasyrityksemme asentaa sekä toimittaa rakennusten saneeraus- ja kunnostusurakoihin rakennustelineet, nostimet ja sääsuojat. Etsimme heille apukäsiksi henkilöitä nimikkeellä

TELINEASENTAJIA Pirkanmaalle.

Päätehtävänä on asentaa työmaille rakennustelineitä. Työtä tehdään mukavassa ja ammattitaitoisessa porukassa, mutta tehtävänkuva vaatii omatoimisen ja osaavan otteen.

Hakijoilta toivomme aikaisempaa kokemusta rakennustelineiden asennustehtävistä sekä voimassaolevan työturvallisuuskortin. Lisäksi toivomme reipasta ja ammattitaitoista asennetta työhön.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä –Telineasentajia Pirkanmaalle. Lisätietoja saat p. 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.