Telineasentajia pääkaupunkiseudulle
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettuja kokoaikaisiin työsuhteisiin 

TELINEASENTAJIA

Etsimme motivoituneita ja oma-aloitteisia telineasentajia sekä telineapumiehiä julkisivu- ja teollisuustelineiden sekä sääsuojien asennus- sekä purkutöihin vaihtuviin kohteisiin.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä työskennellä korkeissa paikoissa.

Työturvallisuuskortti on välttämätön ja aikaisempi työkokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan tai hetimiten. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Edellytämme nuhteetonta taustaa, valituille tehdään suppea turvaselvitys. 

Täytä hakemus työnhakijarekisteeriimme. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja voit kysellä helsinki@lisapalvelu.net sähköpostin kautta. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374490
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki