(Poistunut julkaisusta)

Telineasentajia pääkaupunkiseudulle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme asentaa sekä toimittaa rakennusten saneeraus- ja kunnostusurakoihin rakennustelineet, nostimet ja sääsuojat. Etsimme heille apukäsiksi henkilöitä nimikkeellä

TELINEASENTAJIA pääkaupunkiseudulle.

Päätehtävänä on asentaa työmaille rakennustelineitä. Työtä tehdään mukavassa ja ammattitaitoisessa porukassa, mutta tehtävänkuva vaatii omatoimisen ja osaavan otteen.

Hakijoilta toivomme aikaisempaa kokemusta rakennustelineiden asennustehtävistä sekä voimassaolevan työturvallisuuskortin. Lisäksi toivomme reipasta ja ammattitaitoista asennetta työhön.

Oletko etsimämme tekijä?

Jätä CV:si osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Telineasentajia pääkaupunkiseudulle. Lisätietoja tehtävästä saat konsultiltamme: inga.koivumaki@temp-team.fi