(Poistunut julkaisusta)

Telineasentajia Jyväskylään
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme

TELINEASENTAJIA

Jyväskylään! Työnkuvaan kuuluu rakennustyömailla telineiden, sääsuojien sekä muiden työmaavarustusten asentamista.
Odotamme sinulta
Hakijalta edellytetään aiempaa kokemusta telineasentajan työstä. Etsimämme työntekijä on ahkera ja säntillinen kaveri, joka ei korkeita paikkoja pelkää. Eduksi hakijalle katsotaan kokemus sääsuojien asentamisesta. Oma ajoneuvo on välttämätön, sillä työmaat sijaitsevat Keski-Suomen alueella eikä kohteeseen ole välttämättä pääsyä julkisilla kulkuneuvoilla. Hakijalla tulisi myös olla voimassa oleva työturvakortti.
Muut tiedot
Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla loka-marraskuulle saakka. Työ on päivätyö, mutta toivomme, että olet valmis joustamaan työajoista tarvittaessa. Työtä tehdään tuntityönä asiakkaan työtilausten mukaan. Palkkaus Rakennusalan TES.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita hakemusta pikaisesti tulemaan täyttämällä työhakemus nettisivuillamme. Muista liittää hakemukseesi ajantasainen ansioluettelosi! Hakuaika päättyy 27.7.2019.

Hae heti, sillä työnhakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!


VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi
Kesto
4-5kk
Lisätietoja
Amira Omran, amira.omran@vmp.fi, 046 923 8010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.07.2019 mennessä.