(Poistunut julkaisusta)

Telineasentajan Rekrykoulutus
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Uusi ura telineasentajana?

Ramirent Finland Oy ja Barona Rakennus Oy yhdessä kouluttavat 20 uutta telineasentajaa Turun telakalle. Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden hankkia uuden uran telineasennuksissa ilman aikaisempaa alan kokemusta.

Rekrykoulutus on ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus ja perehdytys uuteen ammattiin. Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi.

Aikataulu:

Telineasentajien rekrykoulutus alkaa lokakuussa, viikolla 43 ja kestää yhteensä 60 koulutuspäivää. Rekrykoulutuksen tavoitteena on pitkä työsuhde ohjelman jälkeen ja koulutus on osallistujille maksuton. Telineasentajan koulutukseen valitaan 20 henkilöä.

Odotamme hakijalta:

Koulutusohjelmaan hakiessasi sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta alalta, vaan oikea asenne ja halu oppia uutta ratkaisevat. Työtehtävät vaativat kohtalaista fyysistä kuntoa sekä rohkeutta työskennellä ulkona, korkeissa paikoissa. Telineasentajana työskentelet yleensä tiiminä ja työkohteina voivat olla esimerkiksi uudisrakennusten suojaaminen, saneerauskohteiden julkisivutelineiden teko tai sääsuojien laitto.

Kuvaus ja sisältö:

Koulutusaikana pääset oppimaan käytännön työtehtävissä ammattilaisten johdolla. Rekrykoulutus rakentuu 20 telineasennusta käsittelevästä lähiopetuspäivästä sekä ohjatun työharjoittelujakson. Koulutuspäivien aikana suoritetaan muun muassa työturvallisuuskortti, hätäensiapukortti, henkilönostinkortti sekä trukkikortti. Lisäksi koulutuksessa käsitellään telinetöitä koskevaa lainsäädäntöä, työturvallisuutta, telineille tehtäviä tarkastuksia, eri telinetyyppejä, käyttötarkoituksia ja kuormituksia.

Koulutusohjelman lopussa on työharjoittelujakso Turun telakalla. Rekrykoulutus toteutetaan suomen kielellä ja koulutuksen lähiopetuspäivät järjestetään pääasiassa Turun AKK:n tiloissa. Valmistuttuasi koulutusohjelmasta tulet työskentelemään Ramirentin työkohteessa Turun telakalla.

Koulutus toteutetaan yhteistyönä Barona Rakennus Oy:n ja Ramirentin Finland Oy:n kanssa. Ramirent on ulkoistanut telineasennustoiminnan Barona Rakennus Oy:lle, joten työsuhteet solmitaan koulutusohjelman jälkeen Barona Rakennuksen kanssa. Tavoitteena on pitkä työsuhde koulutuksen jälkeen ja koulutuksen hyväksytysti suorittaneet opiskelijat työllistyvät työnantajan palvelukseen.

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN:

Rekrykoulutuksen haku on kaksivaiheinen ja molemmat hakemukset tulee täyttää. Täytäthän Rekrykoulutuksen hakemukset alla olevassa järjestyksessä, vaikka se voi tuntua hieman työläältä:

1. Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687868 (URA-numero 687868)

2. Täytä hakemuksesi Baronan järjestelmään oheisen "Hae"-painikkeen kautta, täytäthän huolellisesti myös tämän Baronan järjestelmän hakemuksen.

Koulutuksen käytännön järjestelyistä voit kysyä lisää Baronan yhteyshenkilöltä Janne Pelamo, janne.pelamo@barona.fi ,puh: 050 4534481.

Lue lisää koulutuksesta sekä telineasentajan työtehtävistä täältä: https://insights.barona.fi/kouluttaudu-telineasentajaksi

Työvoimakoulutuksen ajalta sinulla voi olla mahdollisuus saada työttömyysetuutta, työttömyysetuuden korotusosaa sekä kulukorvausta, joiden maksamisesta etuuden maksaja KELA tai työttömyyskassa päättää. Lisätietoja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi