(Poistunut julkaisusta)

Telineasentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Etsimme TELINEASENTAJIA töihin Jyväskylän alueelle!

Toivomme, että olet jo työskennellyt alalla jonkin verran ja hommat hoituvat itsenäisesti. Tärkeitä ominaisuuksia tähän tehtävään valittavalla on erityisesti hyvä työmoraali ja tekemisen meininki työnteossa sekä voimassa oleva työturvakortti, tai valmius sen pikaiseen suorittamiseen. Myös koulutuksesta alalle on etua, ei tosin pakollista.

Työtehtävät tulevat painottumaan suurimmaksi osaksi rakennustyömaille, mutta myös teollisuuskohteita saattaa päiviin kuulua. Tässä työssä pääset siis näkemään vaihtelevia työympäristöjä ja haastamaan itseäsi. Pääasiassa työtehtävät ovat telineiden kasaamista ja purkamista. Töitä on aina tarpeen mukaisesti tarjolla jopa ympäri vuoden.

Hakemusta kirjoittaessasi kerrothan meille aiemmasta kokemuksestasi rakennusalalta tai telineiden parissa, niin osaamisesi pääsee parhaalla tavalla käyttöön. Jos reissuhommien teko voisi maistua, kerrothan senkin.

Sinulle voimme tarjota kunnollisen palkan osaamisen ja ahkeruuden mukaan ja lisäksi asianmukaiset varusteet sekä kunnon työvälineet. Plussana vielä loistava työporukka!

Jos olet kiinnostunut telineasentajan tehtävistä, laita hakemusta tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta. Jos jokin tehtävässä mietityttää tai haluat lisätietoja, voit soittaa Aleksi Arjakalle 0400 278 937. Tsemppiä hakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.