(Poistunut julkaisusta)

Telineasentaja
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Barona Rakennus hakee telineasentajia Pohjois-Savoon. Työskentely on rakennustelineiden asennus- ja purkutöitä asiakkaille. Autamme kaikissa käytännön järjestelyissä.

Telineasentajan työtehtävät ovat rakennustelineiden asennus- ja purkutöitä. Työtä tehdään ryhmässä teknisten piirustusten mukaisesti ja noudattaen työpaikan terveys- ja turvallisuusvaatimuksia. Työtehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa.

Toivomme hakijalta jonkin verran kokemusta telineasentajan työstä ja tietysti motivoitunutta työotetta.

• Työaikasi on pääasiassa arkisin klo 7-15.30.

• Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työvarusteet ja mukavan työyhteisön. Yhteyshenkilömme auttavat mielellään mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

• Työturvallisuuskortti on pakollinen, mutta vanhentuneen kortin uusimisessa voimme auttaa. Kysy lisää!

• Työ alkaa toimeksiantojen mukaan

Miksi Barona Rakennukselle?

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

• Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja aina ajallaan

• Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5!

• Tarjoamme sinulle pitkäaikaisia työmahdollisuuksia

• Panostamme työturvallisuuteen

Haethan tehtävään pian oheisen hakulinkin kautta tai soita suoraan meille. Voit laittaa myös vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostiinkin; jatkamme siitä. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan sulkeutumista. Lisätietoja ark. 9-14 Aleksi Heinonen p. +358 50 576 4153 . aleksi.heinonen@barona.fi

Poikkeustilanteesta johtuen meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelimitse. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.