(Poistunut julkaisusta)

Telineasentaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Lisäpalvelu Oy on vuonna 2002 toimintansa aloittanut henkilöstövuokrausyritys. Työllistämme palvelualalla ja teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. 

Toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomea, toimipisteemme sijaitsevat Vantaan lisäksi Riihimäellä, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Kouvolassa.

Haemme nyt telineasentajia vaihtuviin työkohteisiin sekä pääkaupunkiseudulle että vaihtuviin kohteisiin.

TELINEASENTAJIA

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Majoitamme työntekijät reissujen ajaksi työmaan lähelle ja maksamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Hakemiemme työntekijöiden tulee olla ammattitaitoisia, mutta tarvittaessa koulutamme vastavalmistuneita tai alan opiskelijoita. Sääsuoja kokemus katsotaan isoksi plussaksi. Edellytämme rakennusalan tuntemusta, työturvallisuuskorttia sekä nuhteetonta taustaa. Arvostamme ahkeraa, yritteliästä ja täsmällistä asennetta. Huomioimme hyvät ja ahkerat työntekijät pidemmissä pesteissä ja sesonkiaikana.

Täytä hakemus rohkeasti nettisivujemme kautta tai laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla tom.abrahamsson@lisapalvelu.net ja kerro, miksi juuri Sinä sopisit tähän tehtävään!