(Poistunut julkaisusta)

Telineasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme asiakkaallemme reipasta, hyvällä asenteella varustettua telineasentajaa työskentelemään telineasennustöissä vaihtuvissa kohteissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Odotamme sinulta hyvää työmotivaatiota sekä kykyä työskennellä korkeissakin paikoissa. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Ennen kaikkea positiivinen ja reipas asenne työntekoa kohtaan ratkaisee. Voimassa oleva työturvakortti ja auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työtehtävän kannalta.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, pitkän työsuhteen ja ammattitaitoisen tiimin. Sinulla on myös mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Päivi Seitz,
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: telineasennus, pääkaupunkiseutu, rakennusala, kokoaikatyö