(Poistunut julkaisusta)

Telineasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme asiakkaallemme reipasta, hyvän asenteen omavaa telineasentajaa työskentelemään telinetöissä vaihtuvissa kohteissa ympäri Tamperetta. 

Aikaisempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työssä pärjää hyvällä loogisella päättelykyvyllä ja itse työ perehdytetään työmaalla. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Voimassa oleva työturvakortti on edellytys ja auton käyttömahdollisuus on eduksi työtehtävässä, sillä kohde saattaa vaihtua työpäivän aikana. 

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työympäristön, jossa pääset kehittämään rakennusalan osaamistasi sekä tilaisuuden päästä verkostoitumaan alan yrityksiin luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat työvaattet. Meillä on myös mukava ja nuorekas porukka WorkPowerin toimistolla. Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä meihin niin sovitaan aika, että tulet käymään toimistollamme.

Lisätietoja tarvittaessa Juuli Friberg 040 5902825 / juuli.friberg@workpower.fi

avainsanat: rakennustyö, kokoaikatyö, telineasentaja