(Poistunut julkaisusta)

Telineasentaja
Cramo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Onko intohimonasi nousta telineasennuksen huipulle? Haemme nyt telineasentajaa Tuusulan asennuspalveluihin. Olet mukana kehittämässä Cramon tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

TOIMENKUVASI

Telineasentajan roolissa vastaat siitä, että telineasennuksemme sekä niiden purkaminen on tehty laadukkaasti ja ajallaan joko asiakkaan työmailla tai toimipisteillämme. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi

  • toimia vastuullisessa roolissa osana alueesi asennuspalveluita ja omaa tiimiäsi
  • työturvallisuudesta huolehtiminen sekä
  • hallinnolliset tehtävät, kuten tilausten kirjaaminen

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä asennuksen raudanlujaksi ammattilaiseksi, joka tuntee uusimmat teknologiat. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko Cramon toimintaan.

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Jos sinulla on soveltuva ammatillinen koulutus ja/tai tutkinto, niin voit olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on kuitenkin halua oppia uutta ja kehittää toimintaamme. Odotamme asiakaslähtöistä asennetta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Sinulta tulee myös löytyä B-ajokortti. Asiakastyö vaatii sinulta hyvää kirjallista ja suullista suomen kielentaitoa. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, teline- ja sääsuojatyökokemusta sekä telineasentajan sertifikaatin. Myös englannin kielitaidon sekä voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- sekä hätäensiapukortit katsomme eduksi.

OLEMME SUUNNANNÄYTTÄJIÄ

Olemme jännittävällä matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

HAE MUKAAN!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään torstaihin 28.5.2018 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Niko Korsow puh. 010 661 6610.

Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi.

Asiasanat: telineasennus, asennuspalvelut, asennus, rakennusala