(Poistunut julkaisusta)

Telineasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme  eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakkaallemme reipasta, hyvän asenteen omavaa telineasentajaa työskentelemään telineasennustöissä vaihtuvissa kohteissa ympäri Pk-seutua.

Odotamme sinulta hyvää työmotivaatiota, sekä kykyä työskennellä korkeissakin paikoissa. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Ennen kaikkea positiivinen asenne työntekoa kohtaan ratkaisee. Voimassa oleva työturvakortti ja auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työtehtävän kannalta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, pitkän työsuhteen ja ammattitaitoisen tiimin. Sinulla on myös mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse: maria.pelkonen@workpower.fi