(Poistunut julkaisusta)

Telineasentaja
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Etsimme asiakkaallemme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme

TELINEASENTAJIA

pitkiin määräaikaisuuksiin pääkaupunkiseudulle.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Et pelkää työskennellä korkealla. Kokemus telineasennuksista eduksi, mutta ei välttämätön. Tarvittaessa koulutamme puuttuvan työturvallisuuskorttikoulutuksen.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse anniina.kinnunen@sol.fi

Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.