(Poistunut julkaisusta)

Telineasentaja vaihtuviin kohteisiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Kaipaatko uusia haasteita työrintamalla? Jos sinua kiinnostaa rohkeutta vaativa telineasentajan työ vaihtuvissa kohteissa, jatka lukemista! 

Telineasentajan työtehtäviin kuuluu teollisuus- ja julkisivutelineiden asentaminen ja sääsuojien rakentaminen yhdessä tiimin kanssa. Aikaisempi kokemus telineasennuksista ei ole välttämätöntä, sillä tärkeintä työssä on asenne oppia uutta. Sinulla ei voi kuitenkaan olla korkean paikan kammoa, sillä työtä tehdään pääasiassa korkeuksissa! Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan, matkakorvauksineen.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet sekä ammattitaitoisen ja helposti lähestyttävän raksatiimin tuen työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Työsuhde-etujemme lisäksi järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia.

Voisiko tämä työ olla sinua varten? Ota siitä selvää jättämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

avainsanat: telineasentaja, rakennusmies, tampere, pirkanmaa, kokoaikatyö