(Poistunut julkaisusta)

Telineasentaja tai Telineapulainen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Etsimme reippaita ja motivoituneita TELINEAPULAISIA ja TELINEASENTAJIA töihin Seinäjoen alueelle!
Onko sinulla kokemusta telineasennuksista ja telinetyöskentelystä? Olisitko kiinnostunut kartuttamaan kokemustasi ja oppimaan uutta tällä alalla? Silloin tämä paikka on juuri sinulle!
Työtehtävät telineapulaisella painottuvat suurimmaksi osaksi rakennustyömaille, mutta myös teollisuuskohteita saattaa päiviin kuulua. Tässä työssä pääset siis näkemään vaihtelevia työympäristöjä ja haastamaan itseäsi. Pääasiassa työtehtävät ovat telineiden kasaamista ja purkamista. Töitä on aina tarpeen mukaisesti tarjolla jopa ympäri vuoden. Kokemus tai koulutus rakennusalalta on siis etusi, ja toivommekin sinulta hieman aiempaa kokemusta telineiden parissa työskentelystä.
Tärkeitä ominaisuuksia telineapulaisella / telineasentajalla on tähän tehtävään erityisesti hyvä työmoraali ja tekemisen meininki työnteossa sekä voimassa oleva työturvakortti, tai valmius sen pikaiseen suorittamiseen.
Kirjoita hakemus, johon voit lisäillä tiedot edellisistä kokemuksistasi ja varsinkin jos sinulla on sitä kokemusta tai osaamista rakennusalalta tai teollisuudesta vastaavista tehtävistä. Jos olet kiinnostunut myös reissutyöstä tällä alalla, laita sekin hakemukseesi. Hae pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työt odottavat tekijäänsä.
Voimme tarjota sinulle kunnollisen palkan osaamisen ja ahkeruuden mukaan ja lisäksi asianmukaiset varusteet sekä kunnon työvälineet. Plussana vielä loistava työporukka!
Jos olet kiinnostunut telineasentajan tehtävistä, laita hakemusta tulemaan nettisivujemme adecco.fi kautta.
Lisätietoja saat henkilöstökonsultti, Minna Nummelin, 040 357 26 54, minna.nummelin@adecco.fi Adecco Vaasa