(Poistunut julkaisusta)

Telineasentaja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Asiakkaamme ydinosaamista on teollisuuseristysten urakointi. Heidän menestyksensä perustuu pitkään kokemukseen, ammattitaitoon sekä kehittyneimpien standardien ja työmenetelmien tuntemiseen. 

Etsimme nyt heille ahkeria ja osaavia

TELINEASENTAJIA

Pirkanmaan alueelle. 

Etsimme henkilöitä, joilta löytyy jo parin vuoden työkokemus telineasennuksista ja mahdollisesti myös alaan soveltuva koulutus. Edellytämme hakijoilta työturvallisuuskorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme lisäksi tarkkuutta, huolellisuutta ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan! Työkohteet vaihtelevat, joten odotamme hakijoilta valmiutta ja joustavuutta liikkuvaan työhön. 

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on kokopäiväinen työ, jossa säännöllinen työaika on klo 7-15.30. Kyseessä on määräaikainen vuokratyösuhde. 

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta työmahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten alla olevan linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=83 

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.