(Poistunut julkaisusta)

Telineasentaja, Oulu
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Etsimme asiakkaallemme osaavia ja hyvällä asenteella varustettuja telineasentajia!

Hakijoilta toivomme ahkeruutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä kokemusta telineasennuksesta. Työssä edellytetään myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Mikäli sinulta jokin edellä mainituista vaatimuksista puuttuu, mutta koet silti olevasi oikea henkilö hommaan - laita rohkeasti hakemusta tulemaan niin jutellaan lisää!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemuksesi tulemaan pikimmiten joko sähköisestä linkistä tai sähköpostitse tinka.lehtonen@citywork.fi. Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sitä paremman kuvan saamme sinusta! Lisätietoja tehtävästä antaa Tinka Lehtonen (ma-pe klo 10-15) puh.0447681311.

Me Cityworkilla uskomme, että jokaisella yksilöllä on omat vahvuutensa ja ambitionsa, jotka me puolestaan mätchäämme asiakkaidemme tarpeisiin. Näin löydämme parhaan työpaikan tekijälle ja parhaan työntekijän asiakkaalle. Tekijän, joka voi nauttia työstään, kehittää osaamistaan ja sopii muiltakin osin tekijän elämäntilanteeseen. Me olemme täällä sinua varten!