(Poistunut julkaisusta)

Telineasentaja (Kemi-Tornio)
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018
Haemme asiakasyrityksellemme Kemiin ja Tornioon

TELINEASENTAJIA.

Asiakkaamme on alansa johtava yritys niin Suomessa, Pohjoismaissa kuin Euroopassakin. Tässä työssä pääset osaksi dynaamista tiimiä, jolla on alansa parhaat tuotteet!

Sinulla on kokemusta telineiden kokoamisesta, purkamisesta, tasojen asennuksesta sekä telineen tukemisesta ja mahdollisesti sääsuojien rakentamisesta. Et epäröi kiivetä korkealle ja asennetta riittää tarvittaessa myös avustaviin töihin. Töitä on osaavalle tekijälle pidemmäksi aikaa!

Hakijoilta edellytämme:
- työkokemusta telineasennuksista
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- hyvää fyysistä kuntoa
- tarkkuutta ja joustavuutta
- hyvää työasennetta ja halua tehdä fyysistä työtä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita kuvallinen hakumuksesi tulemaan www.go-on.fi sivujen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR- ja rekrytointiasiantuntija Marja Parkkari p. 0443308824. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go On Oulu löytyy myös Facebookista ja Instagramista, seuraathan meitä myös siellä.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).
Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.