Telineasentaja, HL Eriste Oy (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Asiakkaamme HL Eriste Oy:n ydinosaamista on teollisuuseristysten urakointi. Heidän menestyksensä perustuu pitkään kokemukseen, ammattitaitoon sekä kehittyneimpien standardien ja työmenetelmien tuntemiseen. Huolellinen eristystyö on yhdistelmä virheetöntä teknistä osaamista sekä esteettisesti viimeisteltyä lopputulosta. HL Eriste on toteuttanut teollisuuden eristysprojekteja sekä toimittanut tekniseen eristämiseen liittyviä tuotteita ja palveluita menestyksellisesti jo vuodesta 1962.


Etsimme heille nyt 

TELINEASENTAJIA

Pirkanmaan alueelle. 


Sinulla on työkokemusta telineasentamisesta, olet luonteeltasi huimapää ja työskentely korkealla ei huimaa. Koulutuksesi voi olla rakennusalalta, metallialalta, olennaista on, että olet tehnyt vastaavanlaisia tehtäviä aiemmin ja pidät ulkona tuiskussa ja tuulessa työskentelystä.

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, huolellinen, aikaansaava ja reipashenkinen työntekijä. Arvostat säännöllistä ja toiminnallista työpaikkaa. Työskentelet aina harkiten, työturvallisuus edellä. Työsi on tiimityötä, joten yhteistyö muiden tekijöiden kanssa on sinulle mieluista.

Työkohteina ovat Pirkanmaan alueella sijaitsevat uudis- ja saneerauskohteet. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus olisi oltava työmatkojen helpottamiseksi. Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työ on kokoaikaista työtä klo 7-15.30, toivomme kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, ja tarkoituksena olisi työskennellä alkuun 4 kk vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollisuus päästä yrityksen kirjoille. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta työmahdollisuudesta? Lähetä meille hakemuksesi jo tänään CV:n kera osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=503 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391550
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Muu, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Mansikkamäki (minna.mansikkamaki (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 0447404505
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa