(Poistunut julkaisusta)

Telineasentaja, HL Eriste Oy (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2020

Asiakkaamme HL Eriste Oy:n ydinosaamista on teollisuuseristysten urakointi. Heidän menestyksensä perustuu pitkään kokemukseen, ammattitaitoon sekä kehittyneimpien standardien ja työmenetelmien tuntemiseen. Huolellinen eristystyö on yhdistelmä virheetöntä teknistä osaamista sekä esteettisesti viimeisteltyä lopputulosta. HL Eriste on toteuttanut teollisuuden eristysprojekteja sekä toimittanut tekniseen eristämiseen liittyviä tuotteita ja palveluita menestyksellisesti jo vuodesta 1962.


Etsimme heille nyt 

TELINEASENTAJIA

Pirkanmaan alueelle. 


Sinulla on työkokemusta telineasentamisesta ja olet kiinnostunut työskentelemään tehtävässä pitkällä tähtäimellä. Koulutuksesi voi olla rakennusalalta, metallialalta tai mistä vain, olennaista on, että olet tehnyt tätä työtä aiemmin ja pidät myös ulkona työskentelystä.

Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja aikaansaava, reipashenkinen työntekijä. Arvostat säännöllistä ja toiminnallista työpaikkaa. Työskentelet aina harkiten, työturvallisuus edellä. Työsi on tiimityötä, joten sekin sujuu sinulta hyvin. Omaat hyvän fyysisen kunnon ja sinulle on luontevaa työskennellä korkeissakin paikoissa.

Työkohteina ovat Pirkanmaan alueella sijaitsevat uudis- ja saneerauskohteet, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat toiveena työn hoitamisen kannalta. Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Valttikortti tulee kauttamme.

Työ on kokoaikaista työtä klo 7-15.30, toivomme kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, ja tarkoituksena olisi työskennellä alkuun 4 kk vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollisuus päästä yrityksen kirjoille. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta työmahdollisuudesta? Lähetä meille hakemuksesi jo tänään CV:n kera osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=439 

Tai soita itsesi haastatteluun! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n asiakkuusvastaava Minna Kotilaiselta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501. Tätä hakua hoitaa Alen Consulting Oy ja kaikki hakuun liittyvät kysymykset kohdennetaan Alen Consulting Oy:lle.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi