(Poistunut julkaisusta)

Telineasennuksen työnjohtaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Haemme työnjohtajia telineasennuksiin Kilpilahteen

Haemme Porvoon Kilpilahden teollisuusalueelle telineasennuksien työnjohtajia. Työt alkavat huhtikuussa ja kestävät noin 2kk.

Työnjohtajana vastaat telinetyöskentelyn sujuvuudesta ja valvonnasta, työntekijöiden perehdyttämisestä, telinetilauksista, kalustolaskennasta, laskutuksesta sekä yhteydenpidosta asiakkaaseen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä telineasentajien, HSE-valvojan sekä asiakkaan tilaajien kanssa. Tehtävässä menestyminen vaatii organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia paineen alla.

Odotamme tarkkaa ja pitkäjänteistä työotetta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä mahdollisuutta joustaviin työaikoihin.  Katsomme eduksi teknisen koulutustaustan sekä aikaisemman kokemuksen työnjohtotehtävistä teollisuusympäristössä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Haapalainen 050 390 1885 hannu.haapalainen@lisapalvelu.net.


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen