(Poistunut julkaisusta)

Telineapu/telineasentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Haemme asiakkaallemme Raaheen telineapu/telineasentajia.

Meillä olis nyt tarjota työtä Suomen komiassa kelissä telineammattilaisille sekä telineaputyöntekijöille. Rakennusala on nyt kuumimmillaan. Etsimme innokkaita ja hyvän asenteen omaavia rakennusalan tekijöitä työskentelemään asiakkaallemme Raaheen sekä Kittilään.

Meillä Baronalla telineaputyöntekijän tehtävä pitää sisällään ammattimiehen oikeana kätenä toimimista, riittää että sinulla on reipas asenn ja into oppia tekemään uutta.

Telineasentajan tehtävät taasen koostuu omatoimisesti suoritetusta työstä pohjien teosta valmiisiin telineisiin sekä sääsuojiin. Juuri näin. Monipuolista, eikö?

Baronan Rakennus Oy:llä pääset työskentelemään joustavasti, vaihtelevasti sekä näkemään eri asiakasyritysten työmaiden toimintatavat ja työnjohdon. Lisäksi saat ripakopallisen huippuja työkavereita niin Baronan kuin asiakasyritysten puolelta.

Vaatimuksena tehtävään on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi tulityökortti ja ensiapukortti katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viipymättä tai soittele! Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Alanikula arkisin kello 08:00-16:00 numerosta 0503073688. Niin ja se palkka, sehän meitä kiinnostaa aina, eikö? Kunnioitamme rakennusalan työehtosopimusta sekä olemme valmiita keskustelemaan asiasta, mikäli vakuutat meidät osaamisellasi.

"Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja käsityökalut. Maksamme palkat ajallaan ja huolehdimme työterveydestäsi. Hyvät työntekijämme ovat toimintamme perusta ja kivijalka; Meille on tärkeää pitää heistä hyvää huolta. Työllistämme tälläkin hetkellä noin 800 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Tarjoamme jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia niin nuorille reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille. Tule meille töihin!"