TELINEALAN TYÖNJOHTAJAA
Renta Telineet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme TELINEALAN TYÖNJOHTAJAA Tuusulaan vastaamaan työkohteiden suunnittelusta ja työnjohdosta pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa.

 

Työtehtäväsi tulevat koostumaan teline- ja sääsuojaustyömaiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Vastaat työmaillasi töiden sujuvuudesta, valvonnasta, suunnittelusta ja laskutuksesta sekä pääset mukaan kohteiden tarjouslaskentaan. 

 

Toivomme, että sinulta löytyy työtaustaa, joka auttaa menestymään työjohdollisissa tehtävissä. Tekninen ammattikorkeakoulutus katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää hyvää organisointikykyä, paineensietokykyä ja kokonaisuuksien hallitsemista. Lisäksi odotamme sinulta oikeanlaista työmotivaatiota, halua kehittää osaamistasi ja positiivista asennetta. Tietotekniset taitosi ovat sujuvat ja olet valmis oppimaan CAD-suunnittelun, jos ei se ole vielä hallussasi. Osaathan työskennellä itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä.  

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, jossa työpanostasi arvostetaan ja ideoitasi kuunnellaan. Sinun ei tarvitse olla valmis telinealan osaaja. Me teemme sinusta alan huippuosaajan!

 

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.11.2020 sähköpostilla osoitteeseen tarja.pursiainen@activeworking.fi. Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri Sinä sopisit parhaiten uudeksi renttaajaksemme! Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Pursiainen 040 7736234, tarja.pursiainen@activeworking.fi. Vastaamme puhelintiedusteluihin 26.10. 9-11.00 tai 30.10. 9-11.00

 

Käy tutustumassa urasivuillamme lisää renttaamiseen ja siihen, miksi juuri meillä kannattaa olla töissä!

 

Täältä urasivuille: https://renta.fi/ura/

Sosiaalisen median kanavat @rentasuomi (www.instagram.com/rentasuomi & www.facebook.com/rentasuomi & www.linkedin.com/company/rentasuomi)

Podcast: https://www.renta.fi/renttaaja-podcast-4-kaikki-telineista-ja-saasuojista-renta-telineet/

Video: https://youtu.be/qD4fwGQT15Y

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1394691
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: Pohjantähdentie 2 O 51, 00740 Helsinki
  • Sijainti: Tuusula