Telinealan työnjohtaja
Renta Telineet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme TELINEALAN TYÖNJOHTAJAA vastaamaan työkohteiden suunnittelusta ja työnjohdosta Oulun seudulla sekä Pohjois-Suomessa.

 

Työtehtäväsi tulevat koostumaan telineiden ja sääsuojien suunnittelusta, tarjouslaskennasta sekä laskutuksesta. Työnjohtajana vastaat myös tiimisi töiden sujuvuudesta ja valvonnasta sekä uusien työntekijöiden perehdyttämisestä. 

 

Toivomme, että sinulta löytyy työtaustaa, joka auttaa menestymään työjohdollisissa tehtävissä. Tekninen ammattikorkeakoulutus katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää hyvää organisointikykyä, paineensietokykyä ja kokonaisuuksien hallitsemista. Lisäksi odotamme sinulta oikeanlaista työmotivaatiota, halua kehittää osaamistasi ja positiivista asennetta. Tietotekniset taitosi ovat sujuvat ja olet valmis oppimaan CAD-suunnittelun, jos ei se ole vielä hallussasi. Osaathan työskennellä itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, jossa työpanostasi arvostetaan ja ideoitasi kuunnellaan. Sinun ei tarvitse olla valmis telinealan osaaja. Me teemme sinusta alan huippuosaajan! Työsuhde alkaa kuukauden kattavalla perehdytyksellä Tuusulassa, työnantaja vastaa kustannuksista.

 

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.5.2020 sähköpostilla osoitteeseen tyopaikat@renta.fi. Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri Sinä sopisit parhaiten uudeksi renttaajaksemme! Lisätietoja tehtävästä antaa Renta Telineiden toimitusjohtaja Jarno Tuuri p. 040 418 5445

 

Käy tutustumassa urasivuillamme lisää renttaamiseen ja siihen, miksi juuri meillä kannattaa olla töissä!

 

Täältä urasivuille: https://renta.fi/ura/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot