(Poistunut julkaisusta)

Teline-/kaideasentaja (Nurmijärvi)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Etsimme asiakkaallemme

TELINE-/KAIDEASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Nurmijärvelle. 


Etsimme tekijää, jolta löytyy noin vuoden työkokemus telineasennuksista ja mahdollisesti myös alaan soveltuva koulutus. Edellytämme hakijoilta työturvallisuuskorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme lisäksi tarkkuutta, huolellisuutta ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan! Työkohteet vaihtelevat, joten odotamme hakijoilta valmiutta ja joustavuutta liikkuvaan työhön. 

Tarjoamme työpaikan kotimaisessa yrityksessä, jolla on vankka kokemus kattoremonttien parista. Työllistyt suorarekrytointina suoraan asiakkaamme omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta työmahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten alla olevan linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla!

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=630 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäeltä arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505 .


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.