(Poistunut julkaisusta)

Teline- ja eristevalvojia Kilpilahteen
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme asiakkaallemme teline- ja eristevalvojia Kilpilahden huoltoseisakkiin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Teline- ja eristevalvojan tehtäviä ovat mm. aikataulutus ja budjetin valvonta, urakoitsijoiden valvonta, dokumentointi ja raportointi.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat kokemusta telinetöistä ja/tai eristetöistä, kenties asentajana tai työnjohtajana. Turvallisuus ja turvallinen työskentely ovat sinulle itsestäänselvyys. Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnasta ja toimittajayhteistyöstä. Johdat toimintaasi ammattimaisesti perusperiaatteina laadukas tekeminen ja odotusten saavuttaminen. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen sekä asiakaspalvelun tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin MS Officen ohjelmat. Tehtävän menestyksekästä hoitamista tukee englannin kielen taito. Etsimällämme persoonalla on ennakkoluuloton asenne, paineensietokyky ja halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tarjoamme 3-4 kuukauden mittaisen mielenkiintoisen projektityön kilpailukykyisellä palkalla. Työsuhde saattaa jatkua myös määräaikaisuuden jälkeen. Tarjoamme myös majoituksen tarvittaessa ajomatkan päästä työkohteesta.

Työsuhteen ajalle osuu huoltoseisakki, jossa työpäivät voivat venyä pitkiksi.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa ensisijaisesti oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Teemu Runsas puh. 040 836 8895, teemu.runsas@barona.fi.