(Poistunut julkaisusta)

Telian palveluneuvojaksi Baronalle, syksy 2019
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Hakuaika päättyy 28.07.2019

Haetko pitkäaikaista työtä Aurinkorannikolta, jossa pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi sekä kasvamaan myynnin ammattilaiseksi? Olisitko sinä seuraava vahvistuksemme Telian kasvavaan asiakaspalvelutiimiimme Baronan Fuengirolan asiakaspalvelukeskukseen?

Etsimme ensi syksynä alkaviin koulutusryhmiimme Telian kuluttaja-asiakaspalveluun tekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään pitkäaikaisesti Baronalla Espanjan lämmössä. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Aurinkorannikon suurimassa suomalaisia työllistävässä yrityksessä, jossa pääset osaksi energistä työyhteisöämme ja kehittymään monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Seuraavat aloitusajankohdat ovat 2.9., 23.9., 5.11. ja 26.11. Kerrothan hakemuksessasi, milloin olisit aikaisintaan valmis aloittamaan työskentelyn.

Mitä palveluneuvojamme tekevät

Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin. Palveluneuvojamme tarjoavat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimen ja chatin välityksellä Telian kuluttaja-asiakkaille viikon jokaisena päivänä 24/7. Työhösi kuuluu mm. erilaisten ongelma- ja häiriötilanteiden ratkomista, Telian tuote- ja palveluneuvontaa tai laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä. Asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä, joten erinomaisen asiakaspalvelun lomassa kartoitat aina asiakkaan kokonaistilanteen myynnillisellä otteella.

Mitä odotamme

Mikäli olet innokas oppimaan uutta, viihdyt myyntihenkisessä asiakaspalvelutyössä ja haluat kehittyä työurallasi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten onkin tärkeää, että sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä näppärä järjestelmäosaaminen. Arvostamme englannin- sekä ruotsinkielen taitoasi ja edellytämme mahdollisuutta vuorotyöhön. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, joten valmis operaattorialan osaaja sinun ei välttämättä tarvitse olla. Tärkeintä on asenne sekä halu oppia ja kehittyä työssään!

Työajat ja palkkaus

Työ on kokoaikainen, jota tehdään 39 tuntia viikossa sovitusti aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Meillä voit myös työskennellä osa-aikaisesti niin halutessasi. Pääasiassa työvuorot sijoittuvat ma-su klo 7.00-23.00 välille.

Palkka määräytyy paikallisen telecenter-alan työehtosopimuksen mukaisesti ja maksamme työstä kiinteää kuukausipalkkaa. Osa-aikaisessa työsopimuksessa palkkaus on tuntiperustainen. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuudesta sekä myynnistä perustuen päivittäiseen tekemiseesi, joten voit omalla panoksellasi vaikuttaa siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu.

Osaksi baronalaisten yhteisöä?

Meillä Baronalla Fuengirolassa on yli 250 työntekijää, jotka työskentelevät palvelukeskuksessamme erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja back office-tehtävissä, pääasiassa suomeksi suomalaisille asiakkaille. Palvelukeskuksessa työskennellään omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä. Toimistomme sijaitsee aivan Fuengirolan keskustan tuntumassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta, joten työpaikalle kulkeminen on vaivatonta. Erityistä kiitosta työntekijöiltämme ovat saaneet erilaiset henkilökuntaetumme sekä yhteinen virkistystoiminta rantapilateksesta, vuoristovaelluksiin ja museovierailuihin.

Lisätietoa meillä työskentelystä voit katsoa webinaaristamme "Usein kysytyt kysymykset".

Ensi syksyksi kohti uusia maisemia, uutta yhteisöä ja uusia haasteita? Älä enää mieti, vaan jätä hakemuksesi! Olemme sinuun ensin yhteydessä sähköpostitse, joten seuraathan postilaatikkoasi.

Haluatko tietää tehtävästä vielä lisää? Tiimiesimies Teemu Pajari vastaa kysymyksiisi arkisin klo 13-15 välillä +34 647 389 736. Voit tulla myös keskustelemaan työtehtävästä chattiimme arkisin osoitteessa: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/fuengirola/