(Poistunut julkaisusta)

Telian palveluneuvojaksi Baronalle Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Uusi vuosi, uusi työ ja uusi ympäristö? Haemme nyt ensi kevään aloitusryhmiimme uusia vahvistuksia Telian kasvavaan, myynnilliseen asiakaspalvelutiimiimme Baronan Fuengirolan palvelukeskukseen. Etsitkö pitkäaikaista työtä Aurinkorannikolta, jossa pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi sekä kasvamaan myynnin ammattilaiseksi? Mikäli vastasit kyllä, jatkathan lukemista - meillä saattaa olla paikka juuri sinulle!

Seuraava aloitusryhmämme starttaa helmikuun alussa ja meillä on useampi paikka avoinna uusille työntekijöille Telian kuluttaja-asiakaspalvelutiimissämme. Mikäli helmikuun aloitus tulee liian pikaisesti, ethän jätä hakemustasi jättämättä sillä meillä on tiedossa aloitusryhmä myös huhtikuulle.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen Aurinkorannikon suurimmassa suomalaisia työllistävässä yrityksessä, jossa pääset osaksi energistä työyhteisöämme ja kehittymään monikanavaisen asiakaspalvelun sekä myynnin ammattilaiseksi. Työsuhde on mahdollista solmia kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi, oman tilanteesi mukaan. Toivomme, että voit sitoutua tehtävään vähintään vuodeksi.

Mitä palveluneuvojamme tekevät

Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin. Palveluneuvojamme tarjoavat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimen ja chatin välityksellä Telian kuluttaja-asiakkaille viikon jokaisena päivänä 24/7. Työhösi kuuluu mm. erilaisten ongelma- ja häiriötilanteiden ratkomista, Telian tuote- ja palveluneuvontaa, laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä sekä Telian tuotteiden ja palveluiden myymistä. Asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä, joten erinomaisen asiakaspalvelun lomassa kartoitat aina asiakkaan kokonaistilanteen myynnillisellä otteella.

Oletko etsimämme henkilö?

Mikäli sinulta löytyy myyntihenkisyyttä ja rautainen asiakaspalveluasenne, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten onkin erittäin tärkeää, että vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja käytät järjestelmiä ja tietokonetta sujuvasti. Arvostamme englanninkielen taitoasi ja ruotsinkielen osaaminen on plussaa, mutta ei välttämättömyys. Edellytämme mahdollisuutta vuorotyöhön.

Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, joten valmis operaattorialan osaaja sinun ei välttämättä tarvitse olla. Tärkeintä on asenne ja halu kehittyä myynnillisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Työajat ja palkkaus

Työ on kokoaikainen, jota tehdään 39 tuntia viikossa sovitusti aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Meillä voit myös työskennellä osa-aikaisesti niin halutessasi. Pääasiassa työvuorot sijoittuvat ma-su klo 7.00-23.00 välille.

Palkka määräytyy paikallisen telecenter-alan työehtosopimuksen mukaisesti ja maksamme työstä kiinteää kuukausipalkkaa. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuudesta sekä myynnistä perustuen päivittäiseen tekemiseesi, joten voit omalla panoksellasi vaikuttaa siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu.

Osaksi baronalaisten yhteisöä?

Meillä Baronalla Fuengirolassa on yli 250 työntekijää, jotka työskentelevät palvelukeskuksessamme erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja back office-tehtävissä, pääasiassa suomeksi suomalaisille asiakkaille. Palvelukeskuksessa työskennellään omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä. Toimistomme sijaitsee aivan Fuengirolan keskustan tuntumassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta, joten työpaikalle kulkeminen on vaivatonta.

Erityistä kiitosta työntekijöiltämme ovat saaneet erilaiset henkilökuntaetumme sekä yhteinen virkistystoiminta rantapilateksesta, vuoristovaelluksiin ja museovierailuihin. Lisätietoa meillä työskentelystä voit katsoa webinaaristamme "Usein kysytyt kysymykset".

Kaipaatko uusia maisemia, uutta yhteisöä ja uusia haasteita? Älä enää mieti, vaan jätä hakemuksesi! Olemme sinuun ensin yhteydessä sähköpostitse, joten seuraathan sähköistä postilaatikkoasi.

Haluatko tietää tehtävästä vielä lisää? Tiimiesimies Carita Räihä vastaa kysymyksiisi tiistaisin klo 11-13 ja torstaisin klo 13-15 Suomen aikaa numerosta +34 647 389 747.