(Poistunut julkaisusta)

Telian palveluneuvojaksi Baronalle Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Hakuaika päättyy 12.09.2019

Haetko pitkäaikaista työtä Aurinkorannikolta, jossa pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi sekä kasvamaan myynnin ammattilaiseksi? Olisitko sinä seuraava vahvistuksemme Telian kasvavaan, myynnilliseen asiakaspalvelutiimiimme Baronan Fuengirolan palvelukeskukseen?

Meillä on nyt avoinna useita paikkoja marraskuussa alkavissa koulutusryhmissämme, joiden ajankohdat ovat 5.11. ja 26.11. Näiden lisäksi töiden aloitus on mahdollista myös vuoden vaihteen jälkeen tammikuussa 2020. Kerrothan hakemuksessasi, mihin ajankohtaan toivoisit ensisijaisesti aloitusta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen Aurinkorannikon suurimmassa suomalaisia työllistävässä yrityksessä, jossa pääset osaksi energistä työyhteisöämme ja kehittymään monikanavaisen asiakaspalvelun sekä myynnin ammattilaiseksi. Työsuhde on mahdollista solmia kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi, oman tilanteesi mukaan.

Mitä palveluneuvojamme tekevät

Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin. Palveluneuvojamme tarjoavat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimen ja chatin välityksellä Telian kuluttaja-asiakkaille viikon jokaisena päivänä 24/7. Työhösi kuuluu mm. erilaisten ongelma- ja häiriötilanteiden ratkomista, Telian tuote- ja palveluneuvontaa, laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä sekä Telian tuotteiden ja palveluiden myymistä. Asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä, joten erinomaisen asiakaspalvelun lomassa kartoitat aina asiakkaan kokonaistilanteen myynnillisellä otteella.

Oletko etsimämme henkilö?

Mikäli sinulta löytyy myyntihenkisyyttä ja rautainen asiakaspalveluasenne, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten onkin erittäin tärkeää, että vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja käytät järjestelmiä ja tietokonetta sujuvasti. Arvostamme englanninkielen taitoasi ja ruotsinkielen osaaminen on plussaa, mutta ei välttämättömyys. Edellytämme mahdollisuutta vuorotyöhön.

Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, joten valmis operaattorialan osaaja sinun ei välttämättä tarvitse olla. Tärkeintä on asenne ja halu kehittyä myynnillisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi! Toivomme, että voit sitoutua tehtävään vähintään vuodeksi.

Työajat ja palkkaus

Työ on kokoaikainen, jota tehdään 39 tuntia viikossa sovitusti aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Meillä voit myös työskennellä osa-aikaisesti niin halutessasi. Pääasiassa työvuorot sijoittuvat ma-su klo 7.00-23.00 välille.

Palkka määräytyy paikallisen telecenter-alan työehtosopimuksen mukaisesti ja maksamme työstä kiinteää kuukausipalkkaa. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuudesta sekä myynnistä perustuen päivittäiseen tekemiseesi, joten voit omalla panoksellasi vaikuttaa siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu.

Osaksi baronalaisten yhteisöä?

Meillä Baronalla Fuengirolassa on yli 250 työntekijää, jotka työskentelevät palvelukeskuksessamme erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja back office-tehtävissä, pääasiassa suomeksi suomalaisille asiakkaille. Palvelukeskuksessa työskennellään omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä. Toimistomme sijaitsee aivan Fuengirolan keskustan tuntumassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta, joten työpaikalle kulkeminen on vaivatonta.

Erityistä kiitosta työntekijöiltämme ovat saaneet erilaiset henkilökuntaetumme sekä yhteinen virkistystoiminta rantapilateksesta, vuoristovaelluksiin ja museovierailuihin. Lisätietoa meillä työskentelystä voit katsoa webinaaristamme "Usein kysytyt kysymykset".

Ensi syksyksi kohti uusia maisemia, uutta yhteisöä ja uusia haasteita? Älä enää mieti, vaan jätä hakemuksesi! Olemme sinuun ensin yhteydessä sähköpostitse, joten seuraathan postilaatikkoasi.

Haluatko tietää tehtävästä vielä lisää? Tiimiesimies Carita Räihä vastaa kysymyksiisi tiistaisin klo 11-13 ja torstaisin klo 13-15 Suomen aikaa numerosta +34 647 389 747. Voit tulla myös keskustelemaan työtehtävästä chattiimme arkisin osoitteessa: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/fuengirola/