(Poistunut julkaisusta)

Telian palveluneuvojaksi Baronalle Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haetko pitkäaikaista työtä Aurinkorannikolta, jossa pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi sekä kasvamaan myynnin ammattilaiseksi? Olisitko sinä seuraava vahvistuksemme Telian kasvavaan asiakaspalvelutiimiimme Baronan Fuengirolan asiakaspalvelukeskukseen?

Etsimme nyt toukokuun alussa alkavaan koulutusryhmään rohkeita ja myyntihenkisiä tekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään pitkäaikaisesti Baronalla Espanjan lämmössä. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, joten valmis operaattorialan osaaja sinun ei välttämättä tarvitse olla. Tärkeintä on asenne sekä halu oppia ja kehittyä työssään!

Mainitsethan hakemuksessasi toiveesi aloitusajankohdasta.

Mitä Telian kuluttaja-asiakaspalvelussa tehdään?

Palveluneuvojamme tarjoavat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimen ja chatin välityksellä Telian kuluttaja-asiakkaille viikon jokaisena päivänä 24/7. Työhösi kuuluu mm. erilaisten ongelma- ja häiriötilanteiden ratkomista, Telian tuote- ja palveluneuvontaa tai laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä. Asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä, joten erinomaisen asiakaspalvelun lomassa kartoitat aina asiakkaan kokonaistilanteen myynnillisellä otteella.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin. Tiedät mikä on asiakkaalle parasta ja osaat kartoittaa hänen tilanteensa myynnillisellä otteella. Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten onkin tärkeää, että sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä näppärä järjestelmäosaaminen. Mikäli olet innokas oppimaan uutta, viihdyt myyntihenkisessä asiakaspalvelutyössä ja haluat kehittyä työurallasi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Arvostamme englannin- sekä ruotsinkielen taitoasi ja edellytämme mahdollisuutta vuorotyöhön.

Työajat ja palkkaus

Baronalla tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja luotettavaan työsuhteeseen Etelä-Espanjan auringon alla suomalaisessa työyhteisössä. Työ on kokoaikainen, jota tehdään 39 tuntia viikossa sovitusti aamu-, ilta- ja yövuoroissa.

Palkkauksemme on paikallisen lain ja verotuksen mukaisesti määrittyvä kuukausipalkka ja maksamme työehtosopimuksen mukaiset ilta-ja pyhälisät. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuudesta sekä myynnistä perustuen päivittäiseen tekemiseesi. Lupaamme olla työnantajana odotuksiesi arvoisia; voit luottaa palkan tulevan ajallaan ja tietää, että sinusta ja kaikista työnantajavelvoitteista pidetään huolta!

Miksi Baronalle Fuengirolaan?

Parasta työntekijöidemme mielestä meillä työskentelyssä on yhteisöllinen ilmapiiri ja mahtavat kollegat sekä viihtyisät työtilat. Lisäksi kehuja tulee luotettavuudesta sekä työntekijöiden työhyvinvointiin panostamisesta. Järjestämme työntekijöillemme yhteistä virkistystoimintaa rantapilateksesta karting-autoiluun ja E-sports turnauksista museovierailuihin ja vaellusretkiin.

Osaksi baronalaisten yhteisöä?

Meillä Baronalla Fuengirolassa on yli 250 työntekijää, jotka työskentelevät palvelukeskuksessamme erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja back office-tehtävissä, pääasiassa suomeksi suomalaisille asiakkaille. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä erityisesti hyvästä yhteishengestä. Palvelukeskuksessa työskennellään omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä. Lisätietoa asiakaspalvelukeskuksessa työskentelystä löydät täältä: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/

Kiinnostuitko, mutta haluaisit tietää vielä lisää tehtävästä? Älä epäröi kysyä! Voit olla yhteydessä tiimiesimieheen Teemu Pajariin arkisin klo 13-15 välillä +34 647 389 736.

Voit tulla myös keskustelemaan työtehtävästä ja rekrytointiprosessistamme chattiimme arkisin osoitteessa: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/fuengirola/