Telia Telesales Suomi, Yksikön päällikkö
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2021
Etsimme nyt yksikön päällikköä vastaamaan sekä Lahden että Oulun Telesales-yksiköiden operatiivisesta toiminnasta.

Yksikön päällikkönä sinulla on vastuullasi yhteensä n. 70 myyjää, tiimivalmentajaa ja tiiminvetäjää, jotka työskentelevät Telian B2C-myynnissä. Sinulla tulee olla valmius matkustaa, sillä työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa kummallakin toimistolla.

Vastaat Oulun ja Lahden operatiivisesta toiminnasta, myynnin johtamisesta, henkilöstön vaihtuvuuden hallinnasta, raportoinnista, työnjohdosta ja toiminnan kehittämisestä. Toimit suorana esihenkilönä tiiminvetäjille ja heitä tukemalla ja johtamalla varmistat tuloksen. Johtamisessa ja kehittämisessä sinun tukenasi ovat StaffPointin ja Telian asiantuntemus. Työssäsi ohjaat ja sparraat esimiehiä sekä varmistat, että sovitut toimenpiteet viedään maaliin asti. StaffPointin Telesales-yksiköt Oulussa ja Lahdessa myyvät vain Telian tuotteita, tehtävässäsi toimit ensisijaisena StaffPointin yhteyshenkilönä Telian suuntaan ja raportoit toiminnasta StaffPointin lisäksi myös Telialle.

Voit olla tehtävään soveltuva henkilö, jos sinulla on vahva myynnillinen tausta sekä kokemusta myyntitiimien johtamisesta. Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Olet opiskellut liiketaloutta/kauppatieteitä ja sinulla voi olla esim. tradenomin tutkinto. Osaat johtaa tiedolla, ymmärrät lukujen taakse ja vahvuutenasi on määritellä toimenpiteet, joita toteuttamalla tavoitteet saavutetaan. Innostut tavoitteista ja niiden ylittämisestä. Osaat jalkauttaa toimintamalleja sekä viestiä selkeästi yrityksen eri tahoille. Olet aktiivinen ja sinulla on erinomaiset ajanhallintataidot - asiat eivät jää tekemättä ja sinuun voivat luottaa niin työntekijät kuin muutkin yhteyshenkilöt.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen roolin sekä kilpailukykyisen kuukausipalkan ja bonusmallin. Pääset kehittämään toimintaa ja kasvattamaan tekemistä sekä itse kehittymään eri osa-alueilla. Työnantajana toimii StaffPoint ja sovellamme ICT-alan työehtosopimusta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Kokemusta telesalesista, myynnin johtamisesta sekä esimiestyöstä
Olet tavoitteellinen ja tuloshakuinen
Olet esimiehenä innostava, vaativa, kannustava ja reilu
Olet hankkinut osaamisesi alalla pitkän työuran tai työn ja koulutuksen kautta


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen roolin
Kannustavan palkkauksen
Vakituisen työsuhteen ja pitkälle kantavan uramahdollisuuden
Mahdollisuuden etätyöhön tilanteen mukaan


Kiinnostuitko?

Rekisteröi hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.staffpoint.fi.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja valinnan teemme heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Resurssipäällikkö, Professionals
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 HELSINKI
044 7866182
annika.kuivalainen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot