(Poistunut julkaisusta)

Televerkon suunnittelija
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Eltelin Communication liiketoimintayksikkö hakee  

 

TELEVERKON SUUNNITTELIJAA  toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen telealueille 05, 09 ja 019.  

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu operaattoreille rakennettavien kiinteiden televerkkojen toteutussuunnittelu sisältäen maastosuunnittelun, maankäyttölupien hankinnan sekä työkarttojen, kytkentäkuvien ja kustannusarvioiden laadinnan. Sidosryhmien kanssa käytävä yhteistyö on iso osa työnkuvaa. Sijoituspaikkana on Vantaan, Lahden tai Kouvolan toimipiste, myös etätyömahdollisuus.  

MITÄ EDELLYTÄMME SINULTA  

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Operaattoreiden käyttämien verkkotietojärjestelmien hallinta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja. Olet oma-aloitteinen, hyvän paineensietokyvyn omaava ja positiivisesti jämäkkä henkilö. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä menestymisen kannalta. Oikea asenne ratkaisee!  

MITÄ TARJOAMME SINULLE  

Monipuolisen ja vaihtelevan toimenkuvan lisäksi saat mahdollisuuden työskennellä johtavassa infranet yhtiössä. Pääset kehittämään osaamistasi mukavien ja aikaansaavien työkavereiden joukossa. Tarjoamme hyvät kasvumahdollisuudet urallesi.  Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Peuraniemi numerosta 040 311 4437. Hae tehtävää viimeistään 27.2.mennessä osoitteessa https://www.recright.com/careers/fi/eltelnetworks/televerkon-suunnittelija-5a7c770d9c1d71615e3034b5.