(Poistunut julkaisusta)

Televerkkosuunnittelijaharjoittelija, kokoaikainen, Eltel Networks Oy, Espoo
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020
Etsimme sinua
Me Studentworkilla haemme nyt asiakkaallemme Eltel Networks Oy:lle kesäksi televerkkosuunnittelijaharjoittelijaa Espoon toimipisteelle. Työsuhde on alkuun määräaikainen syyskuulle Studentworkin kautta, mutta työnkuvan vakiintuessa myös jatko on mahdollinen.

Televerkkosuunnittelijaharjoittelijan tehtäviin kuuluu asiakkaiden tietoliikenneverkkojen toteutussuunnittelu sisältäen maastosuunnittelun, maankäyttölupien hankinnan sekä työkarttojen, kytkentäkuvien ja kustannusarvioiden laadinnan. Lisäksi työskentelet vahvassa kontaktissa eri sidosryhmien kanssa ja tulet toimimaan säännöllisesti pääkaupunkiseudulla sijaitsevilla työmailla.

Tässä tehtävässä oppimishalu ja asenne ratkaisevat! Työtehtävät muokkautuvat myös valitun henkilön kokemustason mukaan – Eltel perehdyttää tehtävään valitun henkilön tarvittaessa perusteellisesti.

Pääasialliset työtehtävät
  • tietoliikenneverkkojen toteutussuunnittelu sisältäen maastosuunnittelun, maankäyttölupien hankinnan sekä työkarttojen, kytkentäkuvien ja kustannusarvioiden laadinnan
Odotamme sinulta
  • Alaan soveltuvaa opintotaustaa (yhdyskuntatekniikka-, tietotekniikka-, tietoliikennetekniikka- tai sähköinsinööri). Voit olla vielä opiskelija tai jo valmistunut osaaja.
  • Kiitettäviä IT-taitoja ja hyviä edellytyksiä oppia uudet järjestelmät nopeasti
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä innokasta ja oppimishaluista asennetta
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista
  • Ajokorttia ja matkustusvalmiutta

Eduksi katsomme tieturva-, työturvallisuus- ja HätäEA-kortit

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiitoisen työtehtävän mukavassa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi televerkkoalalla. Eltel tarjoaa myös hyvän perehdytyksen sekä osaavat ja innostavat kollegat, jotka tukevat uralla kehittymistä.

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 16.3.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on toukokuussa 2020. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.