(Poistunut julkaisusta)

Televerkkosuunnittelija, kokoaikainen, Relacom Finland Oy, Vantaa
Relacom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Oletko kiinnostunut sähkö- ja televerkkojen parissa tapahtuvasta suunnittelutyöstä sekä dokumentoinnista? Etsitkö työtä, jossa pääset kehittämään suunnittelutaitojasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Televerkkosuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Relacomille monipuolisiin tehtäviin Televerkkosuunnittelijaa. Tehtävä on alkuun 6 kuukauden määräaikainen työsuhde, mutta määräaikaisuuden jälkeen on erittäin todennäköinen jatkomahdollisuus. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään aluksi Studentworkin kautta asiakkaallemme Vantaan Äyritien toimipisteeseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Televerkkosuunnittelijan tehtävässä sinulla on mahdollisuus kerryttää kokemusta laaja-alaisesti verkkosuunnitteluun liittyvistä tehtävistä. Tehtävään soveltuu erinomaisesti sähköpuolen opinnoissaan loppupuolella oleva opiskelija tai uraansa aloitteleva juuri valmistunut henkilö. Vastuullasi ovat verkostopuolen suunnittelu, dokumentointi, sekä alihankinnan maanrakentajien ohjaus.

Relacom Finland Oy on yhdistävä tekijä ihmisten, teknologian sekä verkkojen välillä. Rakennamme, kunnostamme ja ylläpidämme valtakunnan laajuisesti yhteiskunnan tärkeintä infrastruktuuria yhdessä asiakkaidemme kanssa. Varmistamme, että bitit ja puhelut kulkevat, sähkönjakelu toimii, yritysten IT pelittää ja käyttäjät ovat tyytyväisiä. Meidät tunnetaan luotettavana ja osaavana kumppanina, jolla on alan huikeimmat työntekijät ja asiakkaat. Työskentelemme joustavasti, tehokkaasti ja vastuullisesti. Jos koet olevasi arvojemme mukaisesti luotettava ja osaava, hae mukaan reilun 400 ammattilaisemme joukkoon!

 

Pääasialliset tehtävät

· Verkostopuolen suunnittelutyöt

· Teet erilaisia dokumentointitehtäviä kokeneempien tekijöiden tukena

· Ohjaat alihankintojen kautta tulleita maanrakentajia

· Liikut toimiston ulkopuolelle kohteisiin

 

Odotamme sinulta

· Relevanttia koulutustaustaa (esimerkiksi sähköpuolen opinnot)

· Ymmärrystä televerkoista

· Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

· Proaktiivista, energistä ja itsenäistä työotetta

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

· Kehittää suunnittelutaitojasi ja osaamistasi sähkö- ja televerkoista

· Hyvän perehdytyksen tehtävään

· Kannustavan ja tiiviin työyhteisön tuen

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 13.10 mutta nopeus on valttia. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää tiia.maenpaa@studentwork.com / +358504637212.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.