Televerkkosuunnittelija, kokoaikainen, Relacom Finland Oy, Vantaa
Relacom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Oletko kiinnostunut sähkö- ja televerkkojen parissa tapahtuvasta suunnittelutyöstä sekä dokumentoinnista? Etsitkö työtä, jossa pääset kehittämään sähköverkkojen suunnittelutaitojasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Televerkkosuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Relacomille monipuolisiin tehtäviin Televerkkosuunnittelijaa. Tehtävä on 6 kuukauden määräaikainen työsuhde, mutta määräaikaisuuden jälkeen on jatkomahdollisuus. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaallemme Vantaan Äyritien toimipisteeseen. Tehtävässä aloitus on joustavasti elo- tai syyskuussa. 

Televerkkosuunnittelijan tehtävässä sinulla on mahdollisuus kerryttää kokemusta laaja-alaisesti verkkosuunnitteluun liittyvistä tehtävistä. Tehtävään soveltuu erinomaisesti sähkövoimaopinnoissaan loppupuolella oleva opiskelija tai uraansa aloitteleva juuri valmistunut henkilö.

Relacom Finland Oy on valtakunnallisesti toimiva palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan saamaan enemmän etua verkko- ja järjestelmäinvestoinneistaan. Relacom on yksi Pohjoismaiden johtavista toimijoista verkkojen ja järjestelmien rakentamisessa, asentamisessa ja ylläpitämisessä. Monipuoliseen osaamiseen kuuluu niin tietoliikenne ja energiaverkot kuin yritysratkaisut sekä laitejärjestelmät. Relacom-konserni toimii kaikissa Pohjoismaissa ja pelkästään Suomessa työskentelee 650 ammattilaista.
 

Pääasialliset tehtävät

· Suunnittelet sähköverkostoja laaja-alaisesti

· Teet erilaisia dokumentointitehtäviä kokeneempien tekijöiden tukena

· Ohjaat alihankintojen kautta tulleita maanrakentajia

· Liikut toimiston ulkopuolelle kohteisiin

 

Odotamme sinulta

· Relevanttia koulutustaustaa (esimerkiksi sähkövoimatekniikan opinnot)

· Ymmärrystä televerkoista

· Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

· Proaktiivista, energistä ja itsenäistä työotetta

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

· Kehittää suunnittelutaitojasi ja osaamistasi sähkö- ja televerkoista

· Hyvän perehdytyksen tehtävään

· Kannustavan ja tiiviin työyhteisön tuen

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.7 mutta nopeus on valttia. Aloitus tehtävässä on elo- tai syyskuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää tiia.maenpaa@studentwork.com / +358504637212. Tiian loman ajan (12.7-11.8)  tehtävästä antaa lisätietoja Christina Fagerström (christina.fagerstrom@studentwork.com)

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1282144
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa (a) studentwork.com)
  • Puhelin: +358504637212
  • Sijainti: Vantaa