(Poistunut julkaisusta)

Televerkkoasentajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Oletko kiinnostunut verkkoasennustehtävistä? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt TELEVERKKOASENTAJIA viranomaisverkkoprojektiin.

Asiakkaamme toimii sähköistysalalla ja tällä kertaa etsimme työntekijöitä junaliikenteeseen liittyvään viranomaisverkkoprojektiin. Tehtävä alkaa kesäkuussa ja kestää vuoden loppuun asti. Viikottainen työaika on noin 40 tuntia sekä lisäksi sinulla on mahdollisuus ilta-, yö- ja viikonlopputöihin.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että työskentelet oma-aloitteisesti, vastuullisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tehtävä edellyttää annettujen ohjeiden tarkkaa noudattamista sekä huolellista ja laadukasta työn jälkeä. Projektiluontoisen työn vuoksi sinun tulisi myös olla joustava työajoissa ja mahdollisuus ylitöiden tekemiseen.
Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta televerkkoasennuksista, mutta huomioimme myös aikaisemman kokemuksen esimerkiksi teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Sinulla tulee olla voimassaolevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja EA1-kortit. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöiltä hyvää fyysistä peruskuntoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoiseen ja vaativaan tehtävään. Urakan päätyttyä sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaamme muihin projekteihin.

Täytä hakemuksesi viimeistään 5.8.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi