(Poistunut julkaisusta)

Televerkko- ja maastosuunnittelijaharjoittelija
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019
Haemme nyt vastavalmistuneita tai opintojaan viimeisteleviä insinöörejä kartuttamaan ammattitaitoaan televerkkoalalla harjoittelijan tehtävissä. Televerkko- ja maastosuunnittelijaharjoittelijana työsi on liikkuvaa; pääkaupunkiseudulla sijaitsevat työmaat tulevat työssä tutuksi. Pääset myös tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja eri sidosryhmien kanssa. Harjoittelijana Eltelillä pääset näkemään ja kokemaan, miten alan johtava tekijä luo kasvuaan turvaamalla yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Yrityksessä riittää mielenkiintoisia uramahdollisuuksia mielenkiintoiselle henkilölle tulevaisuudessakin. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Televerkko- ja maastosuunnittelijaharjoittelijan tehtäviin kuuluu asiakkaiden tietoliikenneverkkojen suunnittelu sisältäen maastosuunnittelun, maankäyttölupien hankinnan sekä työkarttojen, kytkentäkuvien ja kustannusarvioiden laadinnan. Harjoittelijana työskentelet myös vahvassa kontaktissa eri sidosryhmien kanssa ja ympärilläsi on Eltelin 20 -henkinen suunnittelu ja dokumentointi tiimi, jonka osaksi sinua kaivataan. Tulet toimimaan tehtävässä säännöllisesti pääkaupunkiseudulla sijaitsevilla työmailla, joten tehtävässä toimiminen edellyttää matkustusvalmiutta pääkaupunkiseudun alueella.

Tarjoamme


* vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa työympäristössä
* mahdollisuuden kehittää osaamistasi televerkkoalalla


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Tietoliikenneverkkojen suunnittelu
* Maastosuunittelu ja maankäyttölupien hankinta
* Asiakas- ja sidosryhmäkontakti
* Työkarttojen, kytkentäkuvien ja kustannusarvioiden laadinta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vastavalmistunut tai päättötyötä vaille valmis insinööri, esim. yhdyskuntatekniikka, tietoliikennetekniikka- tai sähköinsinööri


Ja hänellä on...


* Kiitettävät IT-taidot (MS-Office)
* Matkustusvalmius PK-seudulla
* B-ajokortti ja auto käytettävänä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme kokemuksen maasto- tai verkkosuunnittelusta, teleasentajan tehtävistä tai maanrakennustöistä. Lisäksi luemme eduksi tieturva-, työturvallisuus- ja HätäEA-kortit, joihin kyllä koulutetaan tarvittaessa.

Etsimämme henkilö on:


* Vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja
* Paineensietokykyinen
* Oppimiskykyinen ja -haluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Vantaa ja PK-seutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eltel Networks Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Eltel Networks Oy on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.