(Poistunut julkaisusta)

Telesuunnittelija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Granlund-konserni kasvaa vauhdilla ja haemme nyt riveihimme tele- ja turvajärjestelmien suunnittelijaa Lohjan toimipaikkaamme.

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Meillä pääset mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin muun muassa terveydenhuollon, koulutuksen ja kaupan sektoreilla. Asiantuntijamme työskentelevät kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa korostaen kiinteistöjen ja tilojen käyttäjien hyvinvointia.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä toivomme sinulta?

  • Soveltuvaa alan koulutusta (DI / insinööri)
  • Kokemusta tele- ja tietojärjestelmien suunnittelusta muutaman vuoden ajalta
  • Hallitset AutoCADin ja yleisimmät toimisto-ohjelmat
  • Kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin
  • Myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja osaamisesi kehittämiseen
  • Asiakaslähtöistä toimintatapaa
  • Kykyä laatia itsenäisesti suunnitelmia hyödyntäen suuren taustaorganisaation tuen

MagiCAD, Navisworks ja Solibri -ohjelmistojen sekä tietomallipohjaisen suunnittelun osaaminen katsotaan eduksi.

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/rekry keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Juha Långström p. 050 315 2755 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi