(Poistunut julkaisusta)

Telesales Representative, Eden Springs, Vantaa
Eden Springs Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Eden Water & Coffee Company toimii jo 25 vuoden kokemuksella 18. maassa. Edenistä on tullut Euroopan johtava kahvi- ja vesiratkaisujen toimittaja yrityksille. Edenin arvot: Me välitämme, Me uskallamme, Me erotumme. Nämä arvot innoittavat meitä kehittymään ja panostamaan menestyksekkääseen tulevaisuuteen.

Etsimme nyt Edenille uutta henkilöä tehtävään:

Telesales Representative

Työtehtävä:
Työskentelet itsenäisessä roolissa, joka vaatii hyvää kykyä suunnitella ja rakentaa omaa ajankäyttöäsi, työskentelet sekä sisään tulevien liidien kanssa että aktiivisen uusasiakashankinnan parissa. Löydät tehokkaasti asiakkaillemme räätälöidyt ratkaisut heidän toiveiden ja tarpeidensa mukaan, soitat puheluita sekä olemassa oleville että uusille asiakkaille kasvattaaksesi liiketoimintaa. Prospektointi tulee olemaan tärkeässä roolissa kuten myös sopimuspäivitykset sekä lisämyynti. Tässä roolissa tulet myös varaamaan tapaamisia meidän kenttämyyjille ja hoitamaan asiakkaiden sopimusten irtisanomisia. Tulet raportoimaan suoraan Myyntipäällikölle, toimit meidän toimistollamme Vantaalla, jossa tulet olemaan tärkeä osa tiivistä myyntitiimiämme.

Sinusta:
Sinulla on vähintään kahden vuoden menestyksekäs kokemus B2B myynnistä ja olet tottunut käyttämään puhelinta pääsääntöisenä työkaluna. Työskentelytapasi on strukturoitu ja olet kilpailuhenkinen, sinulla on hyvä paineensietokyky myös alati muuttuvissa tilanteissa. Paras tunne on, kun saat kaupan maaliin, tykkäät nostaa riman korkealle ja jatkuvasti ylittää itsesi. Viihdyt itsenäisessä roolissa pienemmässä, tulospainotteisessa tiimissä, isossa kansainvälisessä yrityksessä. Henkilönä olet tulosorientoitunut, asiakaspalveluhenkinen ja jaksat kehittää uusia tapoja millä nostattaa myyntiäsi. Positiivinen asenne ja periksiantamattomuus on sinulle itsestäänselvyys. Kokemus suorakaupasta, puitesopimuksista ja erilaisista palvelusopimusmalleista katsotaan eduksi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Mitä tarjoamme:
Sinusta tulee osa suuren kansainvälisen yrityksen Suomen myyntitiimiä, jossa arvostamme aloitteellisuutta ja mukautumiskykyä.
- Kiinteä palkka, bonusjärjestelmä, työpuhelin ja tietokone
- Joustava ja itsenäinen työskentely
- Haastava ja mielenkiintoinen työ
- Mukava työympäristö ja kollegoita ympäri Suomen
- Olla osa kunnianhimoista organisaatiota

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin hae paikkaa ohessa olevan hakulinkin kautta, tai sivuiltamme www.adecco.fi. Muista liittää hakemukseesi CV mukaan, sekä mainita palkkatoiveesi tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea pian. Haku on auki 2.1.2020 asti. Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Eden Springsin työntekijäksi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon Senior HR konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi.