(Poistunut julkaisusta)

Tele- ja sähkösuunnittelija / nuorempi suunnittelija
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Haemme tele- ja sähkösuunnittelijaa liikennehankkeisiin liittyviin sähköalan suunnittelutehtäviin.  Pääset vaikuttamaan käytettävään tekniikkaan ja ratkaisuihin aitiopaikalta sekä suunnittelemaan järjestelmiä ja laitteita mielenkiintoiselle älyliikenteen sektorille. Hankkeissa suunnittelemme mm. liikennetelematiikkaa, liikenteen mittausjärjestelmiä, kamerajärjestelmiä, joukkoliikenteen informaatiolaitteita, näiden laitetiloja sekä erilaisten laitteiden tietoliikenneratkaisuja. Pääset tavanomaisen sähkö- ja telesuunnittelun lisäksi myös määrittelemään järjestelmien toimintaa, kunnossapitoa ja osallistumaan kokonaisuuksien hankintaan sekä käyttöönottoon. 

Työhön antaa hyvät eväät sähköalan opinnot. Käytämme työssämme Autocad- ja Office-ohjelmistoja. Voit olla jo kokenut konkari tai vasta alalle opiskeleva. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti!

Toimipaikkasi on Espoon Leppävaarassa.

Tarjoamme työpaikan vaihtelevien työtehtävien ja mielenkiintoisten hankkeiden parissa. Tuemme kehittymistäsi alan parhaiden osaajien joukossa. Työpaikkana meille tärkeitä asioita ovat: avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen ja monipuoliset uramahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu.

Lähetä hakemuksesi 29.6. mennessä tai ole suoraan yhteydessä projektipäällikkö Juha Lappeteläiseen p. 040 555 6981.