(Poistunut julkaisusta)

Telco Cloud Solution Specialist (Helsinki tai Tampere)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2020

Oletko uusi työkaverimme? Etsimme Telco Cloud Specialistia tiimiimme Elisan tuotannon puolelle, Platform & Hosting Services tulosyksikköön. Tehtävä on vakituinen. Platform and Hosting Services (PHS) vastaa hosting-palveluiden sekä keskitetysti tuotettavien palvelinpohjaisten yritysviestintäratkaisujen ja sovelluspalveluiden suunnittelusta, käyttöönotosta, ylläpidosta, tuotehallinnasta, laadusta, viankorjauksesta ja kehityksestä. Etsinnässä on siis asiantuntija, joka on valmis hyppäämään vaativaan, monipuoliseen ja liiketoiminnan kannalta kriittiseen tehtävään.

Työssäsi pidät kokonaisvaltaisesti huolta siitä, että palvelinympäristömme ovat huippukunnossa. Arkisiin askareisiisi kuuluvat mm. asiakasprojektit, työpyynnöt, vianselvitys ja vikatilanteiden ratkaisu, säännölliset päivitykset, kehitysprojektit ja muutostöiden suunnittelu sekä toteutus. Tiimimme tekee yhteistyötä laajasti, niin Elisan sisällä, kuin myös ulkopuolella ja pääsetkin käyttämään erinomaisia vuorovaikutustaitojasi.

Päivittäisen tekemisesi tueksi saat rentojen ja rautaisten ammattilaisten joukon. Meitä yhdistää ammattimainen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja oman osaamisemme kehittämiseen. Olemme tiukasti mukana alan kehityksessä ja muutoksessa. Kansainvälisestikin katsoen olemme etunenässä hyödyntämässä uusimpia teknologioita. Sinulla on mahdollisuus esimerkiksi hypätä mukaan meneillään oleviin pilviprojekteihin ja kehittää niiden parissa omaa osaamistasi. 

Sinulla tulisi olla osaamista ainakin suurimmasta osasta seuraavista osa-alueista:

 • Linux palvelinympäristöt (Redhat, CentOS) 
 • Openstack 
 • Ansible 
 • Konttiteknologiat (Kubernetes, Docker) 
 • Dokumentointi 
 • Palvelin ja verkkoympäristöjen valvontaratkaisut 
 • Ymmärrystä backup- ja storage-järjestelmistä  

Seuraavien asioiden ymmärtäminen on työssä eduksi:

 • Telco Edge / Distributed Cloud
 • Orkesterointi 
 • Agile työskentelytavat 
 • SDN-verkkoarkkitehtuuri 
 • Python 
 • Automaatiokehitys
 • Pilvinatiivit teknologiat

Olen kiinnostunut kuulemaan, mikäli olet todentanut osaamistasi sertifioinneilla (esim. Red Hat RHCSA/RHCE)

Pääasiallinen työpisteesi voi sijoittua esimerkiksi pääkonttorillemme Helsingin Pasilaan, jossa suurin osa sidosryhmistämme toimii tällä hetkellä, tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi Tampereelle, jossa toimistomme muuttaa elokuussa uudiskohteeseen Ratinan vierelle. Joka tapauksessa meillä Elisalla työskentelet joustavasti ja paikkariippumattomasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Tervetuloa joukkoomme! Tarjoamme sinulle inspiroivan ja tavoitteellisen uramahdollisuuden älykkäiden ICT-kokonaisratkaisuiden toimikentästä osaavan ja kannustavan asiantuntijajoukon ympäröimänä. Pääset muokkaamaan toimenkuvasta itsesi näköisen sekä valitsemaan itsellesi mieluisat työvälineet. Elisa on valittu monena peräkkäisenä vuonna yhdeksi Suomen parhaimmista työpaikoista. Me viihdymme Elisalla mm. äärimmäisen joustavan työkulttuurin, parhaiden mahdollisten esimiesten sekä laajojen koulutus- ja etenemismahdollisuuksien ansiosta. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi hakulinkin kautta, niin jatketaan keskusteluja. Lisätietoja voit kysellä Teemulta (teemu.kauppi@elisa.fi).

Teetämme lain mukaisen turvallisuusselvityksen valitulle henkilölle.