(Poistunut julkaisusta)

Telahuoltaja
Stowe Woodward Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2018

Haemme yhteistyökumppanillemme Stowe Woodward Finland Oy:lle telahuoltajia vakituisiin työsuhteisiin. Stowe Woodward Finland Oy on itävaltalaiseen Andritz-konserniin kuuluva telapinnoitteiden valmistaja. Yritys valmistaa korkealuokkaisia telapäällysteitä paperi-, sellu-, kartonki-, graafiseen- ja metalliteollisuuteen sekä muille teollisuuden aloille.

Työskentelet teollisuustelojen huoltotehtävissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella Keravalla. Olet vastuussa huoltoon tulevien telojen purusta, putsauksesta, kunnon tarkastamisesta ja lopulta tuotteen takaisin kokoamisesta. Työnkuva edellyttää oma-aloitteista ja reipasta työotetta, sekä rohkeutta työskennellä suurten telojen parissa. Työnkuva on suhteellisen fyysinen, joten omaathan hyvän peruskunnon. Työ ei myöskään ole rutiininomaista linjastotyötä, vaan ratkot myös ongelmatilanteita ja opit erilaisten telojen ominaisuuksista.

Toivomme valmiutta kaksivuorotyöhön, soveltuvaa koulutusta tai osaamista/mielenkiintoa mekaaniseen työhön ja laitteisiin. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään kattavasti ja tarjolla on myös erinomainen mahdollisuus laajentaa osaamista eri työpisteillä. Työtehtävissä edellytetään riittävää suomen kielen osaamista, sillä perehdytys suoritetaan suomeksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia huolto- ja kunnossapitotehtäviä, mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen vakaassa yrityksessä, kattavat henkilöstöedut ja hyvät tulevaisuudennäkymät. Uudessa työnkuvassasi voit aloittaa jo tammikuussa 2019 tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan sitä oheisen linkin kautta. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa 2.1.2019 alkaen Kim Toivonen, puh 050 594 2521, tai kim.toivonen@barona.fi.