(Poistunut julkaisusta)

Tekstiilinkäsittelijä
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Hei sinä oman elämäsi vaateasiantuntija! Oletko nopea ja näppärä käsistäsi?

Vantaan ja Tuusulan rajalle haetaan nyt reipasta varasto- ja tuotantotyöntekijää tekstiilien pariin! Työn tarkoituksena on huolehtia ja käsitellä asiakasyrityksien vuokratyövaatteita kuin kukkaa kämmenellä.

Perustyöpäivään voi vaikka sisältyä seuraavia tehtäviä: tavaran vastaanottoa, lajittelua, vaatteiden viikkausta ja varaston ylläpitoa. Kaikki tämä tapahtuu tiiviissä ja iloisessa tiimissä, johon on helppo päästä sisälle. Työssä saatat päästä myös vaatehuollon pariin, kuten korjausompelemaan vaatteita.

Tehtävään ei vaadita aiempaa kokemusta, sillä työpaikka haluaa tarjota laajan perehdytyksen työtehtäviin. Tärkeimpänä pidämme kuitenkin positiivista ja reipasta asennetta, hyvistä tyypeistä pidämme mielellämme tiukasti kiinni ja pitkään!

Töitä tehdään 8 tunnin työvuoroissa pääasiassa arkisin klo 06 - 19 välillä, eli illat jäävät vielä sopivasti vapaiksi. Vuoroja on mahdollista sopia tilanteen mukaan joustavasti, jolloin saat itsellesi tärkeät merkkipäivät helposti vapaaksi. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvin tehtävässä pärjäävällä työntekijällä on loistava mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan.

Ei kannata jäädä aikailemaan tai pohtimaan, vaan tarttua toimeen heti! Työssä on mahdollista aloittaa hyvinkin nopealla aikataululla, ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana. Hae siis paikkaa nyt!