(Poistunut julkaisusta)

Tekstiilinkäsittelijä
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Etsitkö pitkäaikaista, kokoaikaista työtä? Kiinnostaako sinua fyysinen ja rutiininomainen työ mukavassa porukassa?

Vantaan ja Tuusulan rajalle etsitään pitkäaikaista varasto- ja tuotantotyöntekijää rutiininomaiseen tiimityöhön. Tehtävässä tulisit huolehtimaan yrityksille vuokrattavien työvaatteiden käsittelystä. Työtehtävät pitävät sisällään tavaran vastaanottoa, lajittelua, huoltoa ja varaston ylläpitoa. Työssä on mahdollista päästä tekemään myös vaatehuoltoa, kuten ompelutehtäviä vaatteiden korjaustöissä.

Emme vaadi tehtävästä aiempaa kokemusta, sillä työpaikalla järjestetään kattava perehdytys kaikkiin työtehtäviin. Arvostamme työntekijässä oma-aloitteisuutta ja halua oppia uusia asioita. Tärkein asia työssä pärjäämiseen on positiivinen ja reipas asenne. Töitä tehdään tiiviissä työyhteisössä 8 tunnin työvuoroissa pääasiassa arkisin klo 06 - 19 välillä. Vuoroja on mahdollista sopia tilanteen mukaan joustavasti.

Mikäli olet reipas ja motivoitunut työnhakija, hae paikkaa heti! Työssä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana. Työsuhde on aluksi määräaikainen mutta hyvin tehtävässä pärjäävällä työntekijällä on erittäin hyvä mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.