(Poistunut julkaisusta)

Tekstiilinkäsittelijä
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Oletko kiinnostunut fyysisestä työstä? Haluatko työskennellä mukavassa työporukassa?

Haemme asiakkaallemme Tuusulan ja Vantaan rajalle tuotantotyöntekijää varastoympäristöön, huolehtimaan yrityksille vuokrattavien työvaatteiden käsittelystä ja pesusta. Työ pitää sisällään pääasiassa vaatteiden viikkausta ja pakkausta sekä automaattipesukoneen käyttämistä. Työssä on mahdollista päästä oppimaan myös ompelua vaatteiden korjaustöissä.

Töitä tehdään tiiviissä työyhteisössä 8 tunnin työvuoroissa arkisin klo 05 - 19 välillä. Vuoroja on mahdollista sopia tilanteen mukaan joustavasti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä arvostetussa kansainvälisessä yrityksessä, huipputiimin sekä nykyaikaiset työkalut työn tekemiseen. Odotamme sinulta reipasta asennetta ja aitoa halua tehdä töitä. Aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä emme vaadi!

Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla ja tehtävässä pärjäävällä työntekijällä on erittäin hyvä mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa nopeasti sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana!