(Poistunut julkaisusta)

Tekstiilin käsittelijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Etsitkö pitkäaikaista kokoaikaista työtä? Sovellutko hyvin rutiininomaiseen työhön?

Haemme asiakkaallemme Tuusulan ja Vantaan rajalle fyysisissä tehtävissä pärjäävää tuotantotyöntekijää varastoympäristöön, huolehtimaan yrityksille vuokrattavien työvaatteiden käsittelystä ja pesusta. Työ pitää sisällään pääasiassa vaatteiden viikkausta ja pakkausta sekä automaattipesukoneen käyttämistä. Työssä on mahdollista päästä tekemään myös ompelutehtäviä vaatteiden korjaustöissä, mutta ompelutöihin osallistuminen ei ole pakollista. Tärkein asia työssä pärjäämiseen on positiivinen ja reipas asenne.

Töitä tehdään mukavassa työyhteisössä 8 tunnin työvuoroissa arkisin klo 5 - 19 välillä. Vuoroja on mahdollista sopia tilanteen mukaan joustavasti. Työtehtävissä pärjääminen edellyttää perustason ATK-osaamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä arvostetussa kansainvälisessä yrityksessä, huipputiimin sekä nykyaikaiset työkalut työn tekemiseen. Mikäli olet reipas ja motivoitunut työnhakija, hae paikkaa nopeasti! Töissä on mahdollista aloittaa heti ja hyvin tehtävässä pärjäävällä työntekijällä on erittäin hyvä mahdollisuus rekrytoitumiseen asiakkaamme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.